Debat en línia sobre l’impacte de la revolució tecnològica i la transformació digital en el sector empresarial i industrial, les administracions públiques i la ciutadania. Celebrat el 27 de maig de 2021 i organitzat pel Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (MNACTEC), en el marc del cicle #DebatsMNACTEC.

Va comptar amb la participació de Genís Roca, especialista en processos de transformació empresarial i cultura digital, i president de RocaSalvatella, i Liliana Arroyo, doctora en Sociologia especialitzada en l’impacte social de la tecnologia. El periodista científic Xavier Duran en va ser el moderador.

La propagació de la Covid-19 i el confinament han accelerat una revolució tecnològica cap al món digital que es va iniciar dècades enrere amb l’arribada d’internet i les tecnologies de la informació i la comunicació. L’era digital actual, dominada per factors com la gestió del coneixement i les dades, la col·laboració o la immediatesa, genera una evolució tecnològica constant que afecta les empreses i la ciutadania.

Quins canvis econòmics, empresarials i, sobretot, socials està comportant aquesta revolució? Quins nous drets i deures en sorgeixen? El debat analitza les oportunitats i els problemes d’aquesta nova era, així com les transformacions que s’han emprendre per afrontar-la des del sector empresarial i industrial, les administracions públiques i la ciutadania.

Comparteix /

Subscriu-te al canal i no et perdis les novetats!